Hej.

Jeg er en struktureret grafisk designer med 17 års erfaring fra den københavnske bureauverden og en stærk og bred balast indenfor både on- og offline medier. Jeg har en Master i Visuel Kommunikation fra Danmarks Designskole (KADK) og kan animere, udvikle CVI’er, illustrere og designe websites på et avanceret niveau. Jeg elsker at løse opgaver for både små og store kunder, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig, uanset hvad du har brug for hjælp til.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Annette

Kompetencer

Webdesign / UI
Animation
Identitetsdesign / CVI
Illustration

Referencer

Jeg har løst opgaver for Udenrigsministeriet, Vestas, Carlsberg, Mærsk Data, Dansk Reklame Film, Danisco, Børnefonden, Metro, Intersport, Bacardi Danmark, Dior, KRUPS, Pillivuyt, Tefal, Silvan, Kulturværftet, Hummel, Trygfonden, Rowenta, Hjerteforeningen, Matas, Danske Advokater, Kræftens Bekæmpelse, The Voice, NOVAfm, SPAR, DTU, Roskilde Festival og mange flere ...

Udmærkelser

Jeg har været så heldig at modtage et legat til et sommerskoleophold på School of Visual Arts i New York i 2016 samt til en grafisk workshop i Paris i 2003. Jeg har også vundet en pris i en international plakatkonkurrence, vundet en hæderspris ved en designkonkurrence for Danzka Vodka, samt fået et logo publiceret i bogen "Zeixs Logo 2”.

Annette Lindahl
+45 51 201 402
kontakt@annettelindahl.dk